Átjelentkezők

Felvételi lista 2017-2018-as tanév

Az egyeztetett felvételi listák alapján a 2017/18-as tanévben felvett tanulók listája letölthető honlapunkról. A lista tartalmazza az általános tantervű osztály (tagozatkód 01) és a sportiskolai osztályba felvett tanulók oktatási azonosítóját, választott jelige esetén a jeligét.

MEGTEKINTÉS >>>

Ideiglenes felvételi lista - 2017-2018-as tanév

NEM végleges lista!

20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet értelmében: 40. § (1) A középfokú iskola a felvételi vizsgák befejezése után a honlapján nyilvánosságra hozza a jelentkezők felvételi jegyzékét. A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező kérte, hogy a felvételi jegyzékben egyéni adat, jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú jeligéjét tünteti fel.

Általános tantervű osztály - tagozatkód 01

Sportiskolai osztály - tagozatkód 02

Felvételi lista 2016-2017-es tanév

Az egyeztetett felvételi lista alapján a 2016/17-es tanévben a 9.A osztályba (általános osztály - tagozatkód 01) felvett tanulók listája: Felvételi jegyzék 9.A